Loading

WE ARE
MULTI
DISCLIPINARY
AND AT
YOUR SERVICE
FOR

POTTEAU Labo is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische- , farmaceutische- en voedingsindustrie.
Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten maken deel uit van de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat.
Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau Labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tijdens die voorbije twee decennia werd een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingsbedrijf van publieke ruimtes van luxehotels met vier of vijf sterren.
Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigeuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkennis en zin voor detail uitgevoerd.
Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau Labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialiteit.

10

Apr 2019
Het Predikheren : Menuiserie par Potteau!
POTTEAU participe à la rénovation de grande envergure du "Het Predikheren": Une construction...

21

Feb 2019
test
test

06

Jan 2019
Nouveau hall de réception et salles de réunion
Nous sommes fiers de vous accueillir dans notre nouveau hall de réception et nos salles de réunions.

25

Dec 2018
Nos meilleurs voeux!
Nous vous souhaitons une année 2019 pleine de succès!